• تأثیر مصرف کافئین و چای سبز بر تناسب اندام

    مصرف ترکیب چای سبز و کافئین به همراه رژیم غذایی کم کالری 4 هفته ای باعث کاهش وزن از طریق گرمازایی و اکسیداسیون چربی می شود که به میزان کافئین مصرفی ارتباط دارد. .........


  • مروری اجمالی: تأثیر مصرف چای سبز بر میزان اکسیداسیون، متابولیسم و دفع چربی بدن

    براساس مطالعات محققین بر روی مدل حیوانی، مصرف ترکیب اِپی‌گالوکاتچین‌گالات EGCG)) چای سبز به همراه رژیم غذایی پرچرب، به‌طور قابل توجهی سرعت افزایش وزن را آهسته‌تر می‌کند. همچنین مصرف مکمل چای سبز باعث محدود شدن جذب چربی، از طریق افزایش دفع چربی در مدفوع، می‌شود. مصرف حاد عصاره چای سبز باعث افزایش اکسیداسیون چربی در طول ورزش استقامتی متعادل نیز می‌شود و حساسیت انسولینی و تحمل گلوکز را در مردان جوان سالم بهبود دهد....


  • برخی از بهترین انواع چای سبز برای کاهش وزن

    مطالعات متعدد نشان داده اند که فلاونوئیدها و کافئین موجود در چای سبز می تواند به بالا بردن میزان سوخت و ساز، افزایش اکسیداسیون چربی و حتی بهبود فعالیت انسولین کمک کند..........


  • تاثیر مصرف خوراکی عصاره چای سیاه بر مهار سنتز اسیدهای چرب و کاهش اشتها، وزن و سطوح تری گلیسرید پلاسما

    مصرف غذاهای ادویه ای یا نوشیدنی های گیاهی منجر به ترموژنز (گرمازایی) بیشتر و در برخی موارد سیری بیشتر می شود. ترکیبات گرمازا ممکن است به عنوان عوامل کاربردی درنظر گرفته شوند که می تواند از تعادل مثبت انرژی و چاقی جلوگیری کند. یکی از این ترکیبات چای سیاه است که حاوی پلی فنول هایی مانند تئافلاوین ها است. در رت های چاق شده ناشی از رژیم غذایی، مصرف خوراکی عصاره چای سیاه Keemun میزان مصرف غذا، وزن بدن و سطوح تری گلیسرید پلاسما را کاهش داد و همچنین سنتز اسید چرب را مهار کرد.......