• تاثیر مصرف خوراکی عصاره چای سیاه بر مهار سنتز اسیدهای چرب و کاهش اشتها، وزن و سطوح تری گلیسرید پلاسما

    مصرف غذاهای ادویه ای یا نوشیدنی های گیاهی منجر به ترموژنز (گرمازایی) بیشتر و در برخی موارد سیری بیشتر می شود. ترکیبات گرمازا ممکن است به عنوان عوامل کاربردی درنظر گرفته شوند که می تواند از تعادل مثبت انرژی و چاقی جلوگیری کند. یکی از این ترکیبات چای سیاه است که حاوی پلی فنول هایی مانند تئافلاوین ها است. در رت های چاق شده ناشی از رژیم غذایی، مصرف خوراکی عصاره چای سیاه Keemun میزان مصرف غذا، وزن بدن و سطوح تری گلیسرید پلاسما را کاهش داد و همچنین سنتز اسید چرب را مهار کرد.......


  • دارجیلینگ

    دارجیلینگ