سبک زندگی سالم > رسپی ها > اکستانگو

اکستانگو

اکستانگو

رسپی ها - ۱۳۹۶/۳/۱۱
اکستانگو


چای کیسه ای گل گاو زبان نیوشا : 2 عدد
ماست خامه ای : 3 قاشق غذاخوری 
عسل : 4 قاشق غذاخوری 
پودر لیمو عمانی : 1/2 قاشق چایخوری 
بهار نارنج : 1 قاشق چایخوری 

طرز تهیه
ابتدا چای کیسه ای گل گاو زبان را با یک لیوان آبجوش دم می کنیم ، کمی به آن گرد لیمو عمانی و بهار نارنج اضافه می کنیم ، اگر گرد لیمو عمانی نبود از آب لیمو تازه نیز می شود استفاده کرد . عسل را به آن اضافه می کنیم تا شیرینی لازم را بدست آورد و سپس دم نوش را در یخچال می گذاریم تا سرد شود، مخلوط را صاف کرده و به آن ماست خامه ای اضافه و نوش جان می کنیم .

 

هشتگ :



اشتراک گذاری :