سلامت در رسانه ها > با این نوشیدنی به جنگ سرماخوردگی بروید

با این نوشیدنی به جنگ سرماخوردگی بروید

با این نوشیدنی به جنگ سرماخوردگی بروید

با این نوشیدنی به جنگ سرماخوردگی بروید

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را برای پیشگیری و رفع سرماخوردگی مفید دانست.

شربت زنجبیل (زنجبیل+دارچین+زعفران+عسل+تخم گشنیز) حاوی کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، منیزیم، منگنز، مس، آهن، فسفر، روی، اسیدفولیک، پروتئین، کلسیم، ریزین، زینجیبرن، اوژنول، قند (ساکاروز، فرکتوز، گلوکز) ویتامین A، B1، B2، B3، B6، C، E است.

مهم‌ترین خواص شربت زنجبیل

این شربت، گرمابخش بدن و ویژه هوای سرد (پاییز و زمستان) است و برای افراد بلغمی مزاج که در فصل سرد سال از ناراحتی‌هایی مثل درد مفاصل و استخوان‌ها رنج می‌برند، بسیار مفید است. شربت زنجبیل یکی از بهترین نوشیدنی‌ها برای پیشگیری و رفع سرماخوردگی، آسم، برونشیت و گلو درد است.

شربتی نشاط آور برای تقویت انرژی/ با این نوشیدنی به جنگ سرماخوردگی بروید

شربت زنجبیل آرامش بخش و شادی آور است و موجب رفع استرس، اضطراب و افسردگی می‌شود و تاثیر چشمگیری در رفع عفونت مجاری ادرار و التهاب مثانه دارد. به دلیل وجود ویتامین A، C، E خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و بدن را در مقابل انواع بیماری‌ها، مخصوصا سرطان‌ها، محافظت می‌کند.

این شربت موجب بهبود عملکرد سیستم عصبی شده، حافظه را تقویت کرده و از بروز آلزایمر جلوگیری می‌کند. لذا برای افراد، مخصوصا سالخوردگان بسیار مفید است. همچنین موجب تقویت اعضای رئیسه بدن (قلب، مغز و کبد)، تقویت دستگاه گوارشی (معده، کبد و روده‌ها) و بهتر شدن عمل هضم غذا می‌شود.

 رفع سکسکه، رفع روماتیسم مفاصل (آرتریت روماتوئید)، کنترل دیابت نوع 2، خوشبویی دهان، بهبود سینوزیت، رفع وسواس، رفع دردهای قاعدگی، تقویت بینایی، افزایش قدرت باروری مردان، تقویت و طراوت پوست، رقیق شدن خون و رفع غلظت آن از دیگر خواص این شربت است.

موارد منع مصرف شربت زنجبیل:

این شربت به زنان باردار پیشنهاد نمی‌شود. زنان باردار برای رفع تهوع ناشی از بارداری، می‌توانند مقدار کمی زنجبیل را فقط به تنهایی، بعد از غذا میل کنند. افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مثل آسپرین و وارفارین استفاده می‌کنند از مصرف همزمان این شربت، پرهیز کنند چون اثر دارو را بیشتر می‌کند. دو تا سه ساعت فاصله بدهند و بعد میل کنند.

مواد لازم برای تهیه 2 لیتر شربت زنجبیل

زنجبیل خشگ 80 گرم، دارچین 35 گرم، زعفران 2 گرم (در نصف لیوان آب جوش دم کنید)، تخم گشنیز 30 گرم، آب معدنی 1.5 لیتر، عسل 500 گرم.

طرز تهیه شربت زنجبیل

- زنجبیل، دارچین و تخم گشنیز را نیم کوب کرده و داخل آب معدنی بریزید تا یک روز بماند.

- سپس به مدت 10 دقیقه در حرارت ملایم بجوشانید.

- بعد از متعادل شدن حرارت (50 درجه سانتی گراد)، آن را از صافی رد کنید و زعفران دم کرده و عسل را اضافه کنید.

- هم بزنید تا قوام بیاید. سپس داخل شیشه بریزید و در یخچال بگذارید.

- برای تهیه یک لیوان شربت زنجبیل، 3 تا 4 قاشق غذاخوری از شربت را داخل لیوان بریزید و بقیه لیوان را آب جوش ولرم بریزید و میل کنید.

- روزانه 3 تا 4 لیوان صبح، ظهر، عصر و قبل از خواب میل کنید.

 

http://behdasht.news

هشتگ :



اشتراک گذاری :