سلامت در رسانه ها > به لیمو، خواص و مضرات

به لیمو، خواص و مضرات

به لیمو، خواص و مضرات

به لیمو، خواص و مضرات

به لیمو با نام علمی Aloysia citrodora و یا Lippia Citriodora ، گیاهی پایا ، با گل های کوچک سفید و یا ارغوانی رنگ ، از خانواده گل شاه پسند (Verbena) است که ارتفاع آن به 3 تا 4 متر می رسد. این گیاه، بومی آمریکای جنوبی است و در قرن 17 میلادی توسط اسپانیایی ها به اروپا برده شد.

برگ های به لیمو ، ساده و سرنیزه ای هستند که دارای بوی مطبوعی شبیه بوی لیمو بوده و از آنها در انواع غذاها و نوشیدنی ها استفاده می شود. علاوه بر آشپزی ، از این گیاه در رایحه درمانی و صنعت عطر سازی نیز استفاده می شود.

مخلوط چای سبز با به لیمو دارای طعم و تاثیری خاص است به همین دلیل نوشیدن تنها چند جرعه از این مخلوط موجب جوانی و تازگی بدن و ذهن و آرامش اعصاب می گردد.

عصاره به لیمو نیز دارای خواص آنتی اکسیدانی است که از بدن در مقابل آسیب اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند.

خواص به لیمو

•    خاصیت ضد عفونی کنندگی و ضد التهابی

•    کمک به هضم غذا

•    تقویت سیستم عصبی

•    درمان تهوع و درد

•    تسکین اسپاسم معده و تحریک پذیری روده بزرگ

•    کاهش علائم نفخ و اسهال

•    رفع استرس ، خستگی و افسردگی

•    درمان اختلالات خواب و بی خوابی

•    تنظیم متابولیسم و کمک به کاهش وزن

•    کاهش تب ناشی از آنفلوآنزا

•    درمان سرماخوردگی و سرفه و آسم

•    درمان گرفتگی بینی و برونشیت

•    تسکین سیستم عصبی و درمان افسردگی خفیف

•    درمان علائم سندرم پیش از قاعدگی و تنظیم دوران قاعدگی

•    درمان بیماری کرون (Crohn's disease)‏ (یک نوع بیماری التهابی روده)

•    درمان عفونت های قارچی

http://www.oabab.net

هشتگ :



اشتراک گذاری :