سبک زندگی سالم > آخرین اطلاعات گیاهان > تاثیر مصرف منظم چای سیاه بر هموستازی(حفظ تعادل و هماهنگی سلولی در ارتباط با محیط اطراف) و مولکول های چسباننده ی سلول در انسان

تاثیر مصرف منظم چای سیاه بر هموستازی(حفظ تعادل و هماهنگی سلولی در ارتباط با محیط اطراف) و مولکول های چسباننده ی سلول در انسان

تاثیر مصرف منظم چای سیاه بر هموستازی(حفظ تعادل و هماهنگی سلولی در ارتباط با محیط اطراف) و مولکول های چسباننده ی سلول در انسان

تاثیر مصرف منظم چای سیاه بر هموستازی(حفظ تعادل و هماهنگی سلولی در ارتباط با محیط اطراف) و مولکول های چسباننده ی  سلول در انسان

به منظور بررسی آثار مصرف منظم چای سیاه بر هموستازی سلولی و مولکول های چسباننده ی سلول در انسان، پژوهشی روی یک جمعیت عمومی انجام شد. در این مطالعه 22 نفر از یک جمعیت به طور تصادفی انتخاب شدند. این افراد، ابتدا به مدت 4 هفته روزانه 5 فنجان(250 میلی لیتر) آب گرم نوشیدند(چای مصرف نکردند) و پس از اتمام دوره، به مدت 4 هفته، به آنها روزانه 5 فنجان چای سیاه داده شد.

در نهایت تاثیر مصرف چای با مصرف آب گرم مقایسه شد. در این آزمایش تجمع پلاکتی در پاسخ به 3 دوز کلاژن، ADP، غلظت پلاسمایی عوامل انعقادی و فاکتورهای فیبرینولیتیک(فیبرینوژن، فاکتور 7، Tpa، PAI،( PAI-1 و غلظت مولکول های چسباننده ی سلول(Pسلکتین محلول) در انتهای هر دوره بررسی شد. 24 ساعت پس از پایان هر دوره هم غلظت متیل گالیک اسید(4OMGA) در ادرار به عنوان نشانگر پلی فنول های چای سیاه ارزیابی شد.

نتایج این آزمایش نشان داد که افزایش غلظت 4OMGA در ادرار، پس از مصرف چای، بسیار بیشتر از زمانی بود که فقط آب گرم مصرف کرده بودند.

مصرف چای سیاه، منجر به کاهش غلظت مولکول های چسباننده ی سلول شد که این حالت در مقایسه با مصرف آب گرم کاهش بیشتری داشت، با این حال تجمع پلاکتی در 2 حالت مصرف چای و آب گرم تفاوت زیادی نداشت. فاکتورهای انعقادی و فیبرینولیتیک هم در پایان دو دوره ی مصرف چای سیاه و آب گرم متفاوت نبودند. نتایج این بررسی نشان داد که مصرف منظم چای سیاه به سبب تاثیرگذاری بر غلظت مولکول های چسباننده ی سلول(Pسلکتین محلول)، منجر به بهبود سلامت سیستم قلب و عروق می شود. 

http://www.nature.com/ejcn/journal/v55/n10/abs/1601231a.html

هشتگ :



اشتراک گذاری :