سلامت در رسانه ها > خواص به و آنچه باید در مورد مزایای میوه به بدانید

خواص به و آنچه باید در مورد مزایای میوه به بدانید

خواص به و آنچه باید در مورد مزایای میوه به بدانید

خواص به و آنچه باید در مورد مزایای میوه به بدانید

میوه به، به دلیل خواص و فواید بی شماری که دارد برای درمان و پیشگیری از سرطان، کاهش وزن، بهبود و سلامت دستگاه گوارش، کاهش کلسترول خون، افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از بیماری های دستگاه گوارش، تسکین التهاب و افزایش سلامت پوست استفاده می شود. دیگر خواص به، کمک به کاهش فشار خون، پیشگیری از واکنش های آلرژی و همچنین تحریک و بهبود گردش خون در سیستم های عروقی می باشد.

فواید و مزیت های دارویی میوه به، قدمت طولانی از گذشته تا کنون داشته است. رنگ زرد و طلایی به، شبیه گلابی و سیب است اما تفاوت بسیاری در قوام و سفتی و نرمی با هم دارند زیرا میوه به محکم و سفت است.

بررسی فواید و خواص به

به سرشار از مواد مغذی مفید از جمله ویتامین ها، مواد معدنی، ترکیبات فنلی، آنتی اکسیدان ها و فیبر غذایی می باشد. از میوه فوق العاده و سودمند به، برای تهیه ژله، مربا و پودینگ استفاده می شود. در کشورهای مختلف شربت به را به روش های مختلف همراه با آب تهیه می کنند که علاوه بر طعم عالی، دارای خواص فوق العاده ای برای سلامت انسان ها دارد. پوست و گوشت داخل آن دارای فواید بسیاری هستند.

افزایش رشد مو

آهن، مس و روی در میوه به، برای بهبود گردش خون و در نتیجه سلامت مو مفید هستند. وجود این سه ماده معدنی برای تولید سلول های قرمز خون ضروری است که در به فراوان یافت می شود. هنگامی که تولید سلول های قرمز خون بالا برود، گردش خون در همه اندام ها و اعضای بدن افزایش می یابد و اکسیژن در جریان خون بالا می رود. این عامل علاوه بر مفید بودن در همه اندام های بدن، موجب افزایش جریان خون در پوست سر نیز می شود که می تواند به سلامت فولیکول ها و تحریک افزایش رشد مو کمک فراوانی کند.

کاهش وزن

بهبود دستگاه گوارش و سوخت و ساز بدن یکی از بهترین راه ها برای نگه داشتن وزن مناسب و تناسب اندام است. وجود فیبر بالا در به موجب بهبود و بهتر شدن عملکرد سیستم گوارش می شود. با بهبود سلامت دستگاه گوارش می توانید به حفظ وزن خود و حذف چربی های اضافه به بدن خود کمک کنید.

سلامت پوست

آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها در به، موجب حفظ سلامت و جوان سازی پوست می شوند. آنتی اکسیدان های به آسیب ناشی از رادیکال های آزاد به سلول های پوست را کاهش می دهند و از ایجاد چین و چروک، جوش و لک جلوگیری می کنند.

به در دوران بارداری

از دیگر خواص به کمک به خانم های باردار است. به، به دلیل خواص و فواید فوق العاده ای که دارد موجب تقویت رحم می شود و در نتیجه از سقط جنین جلوگیری می کند. در طب سنتی و گذشته برای زیباتر شدن کودک، مصرف یک عدد میوه به را به طور روزانه در دوران بارداری توصیه می کردند. همچنین از جمله خواص به در دوران بارداری می توان به کاهش میزان تهوع ناشی از بارداری در زنان باردار اشاره کرد.

  • مصرف به در پیشگیری از سکته مغزی و قلبی فوق العاده است.
  • میوه به ادرار آور است و موجب دفع سموم بدن از طریق ادرار می شود.
  • خواص دارویی به موجب بند آوردن خون ریزی می شود.
  • به موجب از بین رفتن حالت تهوع و استفراغ می شود.
  • به برای تنگی نفس مفید است.
  • به دلیل خاصیت آرام بخشی که در میوه به وجود دارد موجب تعادل و آرام شدن اعصاب می شود.
  • خوردن به موجب خوش بو شدن عرق بدن می شود.
  • میوه به برای تقویت عملکرد معده فوق العاده است.
  • میوه به نشاط آور است و وسواس و افسردگی را از فرد دور می کند.
  • به دلیل سرشار بودن از تانن، به، در درمان اسهال و ورم روده بزرگ بسیار موثر است.
  • مصرف این میوه موجب اعتدال در سطح کلسترول می شود و همچنین از بیماری گرفتگی رگ های قلب جلوگیری می کند.
  • میوه به خونریزی رحم را متوقف می کند.

http://khasiat.org

 

هشتگ :



اشتراک گذاری :