سبک زندگی سالم > آخرین اطلاعات گیاهان > نوشیدن چای داغ با بالا رفتن خطر سرطان مری مرتبط است

نوشیدن چای داغ با بالا رفتن خطر سرطان مری مرتبط است

نوشیدن چای داغ با بالا رفتن خطر سرطان مری مرتبط است

نوشیدن  چای داغ با بالا رفتن خطر سرطان مری مرتبط است

مطالعات قبلی ارتباطی را بین نوشیدن چای داغ و خطر سرطان مری نشان داده‌اند، اما تا به حال مطالعه‌ای این ارتباط را با استفاده از دمای نوشیدن چای آزمایش نکرده است. مطالعه‌ای جدید این موضوع را برروی حدود 50 هزار نفر در محدوده سنی 40 تا 75 سال برای میانگین 10 سال بررسی کرد. این مطالعه در سال 2019 در مجله  International Journal of Cancer   منتشر شد. در طول پیگیری، 317 مورد جدید از سرطان مری تشخیص داده شدند. در مقایسه با نوشیدن روزانه کمتر از 700 میلی لیتر چای با دمای کمتر از 60 درجه سانتی‌گراد، نوشیدن 700 میلی لیتر یا بیشتر چای دردمای بالاتر از 60 درجه سانتی‌گراد با افزایش 90 درصدی خطر سرطان مری مرتبط شد.

براساس گفته سرپرست این تیم تحقیقاتی، دکتر فرهاد اسلامی، عضو انجمن سرطان آمریکا: بسیاری از مردم از نوشیدن چای، قهوه یا سایر نوشیدن‌های داغ لذت می‌برند. اما برا ساس گزارش ما نوشیدن چای بسیار داغ میتواند خطر سرطان مری را افزایش دهد. در نتیجه توصیه می‌شود که صبر کنید تا نوشیدنیهای داغ سرد شوند و سپس آن را بنوشید.

Drinking hot tea linked with elevated risk of esophageal cancer. Science Daily. Retrieved from

https://www.sciencedaily.com/releases/2019/03/190320102028.htm

 

Journal Reference:

Islami, F., Poustchi, H., Pourshams, A., Khoshnia, M., Gharavi, A., Kamangar, F., … Malekzadeh, R. (2019). A prospective study of tea drinking temperature and risk of esophageal squamous cell carcinoma. International Journal of Cancer, DOI: 10.1002/ijc.32220

  

هشتگ :



اشتراک گذاری :