• چای ترش، دارای فواید سلامت‌بخش شیرین

    گل های خشک شده hibiscus یک چای مفید است. چای ترش دارای مزه ترش و تند خوشایندی است که می تواند با مقدار کمی عسل، آگاو یا سایر شیرین کننده های طبیعی دم گذاشته شود. محققانhibiscus و کاربردهای آن را در حیوانات و انسان ها مورد مطالعه قرار داده‌اند و خواص آنتی اکسیدانی، ضدکلسترولی و ضدپرفشاری خون مربوط به آن را کشف کردند. اعتقاد بر این است که آنتوسیانین ها مسئول ایجاد فواید سلامت بخش آن هستند؛ اما بر اساس گفته کارشناسان هایبیسکوز اسید و پلی فنول ها نیز ممکن است نقشی در این رابطه داشته باشند.


  • ارتباط بین آنتی اکسیدان های زعفران و خاصیت ضدچاقی آن

    تحقیق بر روی امکان استفاده از عصاره های گیاهی و جداسازی ترکیبات از محصولات طبیعی برای درمان چاقی روند صعودی دارد. زعفران (Crocus Sativus L. Iridaceae) منبعی از پلی فنول ها / کاروتنوییدهای گیاهی است. بسیاری از این خواص دارویی زعفران می تواند مربوط به تعدادی از ترکیبات آن مانند کروستین و کروسین ها باشد. زعفران می تواند به طور مستقیم یا غیرمستقیم چاقی را از طریق عملکرد به عنوان یک ترکیب ضدالتهابی و یا یک عامل کاهش دهنده چربی به همراه خاصیت ضدالتهابی، مهار کند.


  • تاثیر مصرف پیشگیرانه‌ی دمنوش به‌لیمو بر بیماری‌های التهابی روده

    بیماری های التهابی روده (IBD) از بیماری‌های بزرگ قرن بیستم و مرتبط با ظهور جوامع صنعتی مدرن هستند که باعث آسیب روده‌ای می شوند. دمنوش به لیمو یک دمنوش گیاهی معروفِ غنی از پلی فنول ها است که ویژگی های مربوط به ترکیبات فعال آن متفاوت از برگ های اولیه‌ی آن است. بر اساس مطالعات، مصرف پیشگیرانه‌ی دمنوش به لیمو باعث ایجاد محافظت آنتی اکسیدانی در طول بیماری کولیت از طریق تحریک فعالیت سوپر اکسیداز دیسموتاز و کاهش پراکسیداسیون لیپید می شود.......


  • آیا چای سیاه لاغرمان می کند؟!

    کارشناسان معتقدند چای سیاه نیز همچون چای سبز برای کاهش وزن مفید است. با شیوع روز افزون معضل چاقی، شناسایی راهکارهای جدید .....