سلامت در رسانه ها > آشنایی با خواص و روش تهیه دمنوش بادرنجبویه

آشنایی با خواص و روش تهیه دمنوش بادرنجبویه

آشنایی با خواص و روش تهیه دمنوش بادرنجبویه

آشنایی با خواص و روش تهیه دمنوش بادرنجبویه

دمنوش بادرنجبویه ... ملیسا (Melissa) نام علمی بادرنجبویه است که از واژه‌ای یونانی، به معنای زنبور گرفته شده است، این گیاه محبوب زنبور عسل است. وقتی زنبور مسافت زیادی از کندو دور می‌شود، با عطر این گیاه راه بازگشت خود را پیدا می‌کند.

گفته می‌شود که زنبورهای عسل هیچگاه باغی را که بادرنجبویه در آن می‌روید ترک نمی‌کنند و کندوی معطر به بوی این گیاه، زنبورهای جدیدی را تشویق می‌کند که در آن کندو اقامت گزینند.

طرز تهیه دمنوش بادرنجبویه :

ابتدا کتری چای ساز را از آب جوش پر کرده و صبر می‌کنیم تا کاملا جوش بیاید . قوری را از آب جوش پر می‌کنیم و به اندازه یک قاشق مرباخوری بادرنجبویه داخل آن می‌ریزیم. قوری را روی صفحه گرم نگهدارنده قرار داده و دمای آن را روی ۶۵ درجه یا روی کتری ( بسته به نوع چای ساز ) قرار می‌دهیم .

بعد از ۳۰ دقیقه دم کرده شما آماده است . می‌توانید آن را داخل فنجان ریخته و میل نمایید .

نوش جان و لذت ببرید !

خواص دمنوش بادرنجبویه:

دمنوش بادرنجبویه مقوی قلب و اعصاب, خون ساز, تقویت کننده سلول‌های مغز, فوق العاده آرام بخش, محرک معده, خواب آور, نشاط آور, ضد صدای گوش, ضد تشنج و ضد اسپاسم، ضد بیماری‌های کلیوی و بوی بد دهان می‌باشد.

http://www.shahrekhabar.com

 

هشتگ :



اشتراک گذاری :