• ارزیابی اثر کاربردی مصرف کوتاه مدت زعفران بر تباهی لکه زرد شبکیه چشم

    دژنراسیون ماکولای وابسته به سن ( AMD یا تباهی لکه زرد) یک بیماری چشمی شایع است که در نهایت باعث کاهش بینایی در بین افراد 50 سال و بیشتر می‌شود. این وضعیت باعث آسیب به ماکولا- حساس‌ترین ناحیه‌ی شبکیه چشم- می‌شود که ممکن است بخش مرکزی میدان دید تار، غیرطبیعی یا تیره به نظر برسد. در مطالعه‌ای اثر کاربردی مصرف کوتاه مدت زعفران بر (AMD) در مراحل اولیه ارزیابی شد. نتایج تاکید کردند که مصرف کوتاه مدت زعفران حساسیت بینایی در بافت شبکیه را در افراد مبتلا به AMD در مراحل اولیه بهبود می‌دهد.


  • کاهش 74 درصدی بیماری گلوکوم (آب سیاه چشم) با مصرف روزانه یک فنجان چای داغ

    گلوکوم یا آب سیاه چشم، شرایطی است که در آن فشار مایع در داخل چشم افزایش می‌یابد و می‌تواند به عصب بینایی آسیب برساند. براساس آمار سازمان جهانی بهداشت (WHO)، این بیماری دومین عامل کوری چشم در جهان است. براساس ارزیابی انجام شده در کالیفرنیا، مصرف روزانه یک فنجان چای داغ حاوی کافئین باعث کاهش 74 درصدی ابتلا به این بیماری می‌شود.....