• گنجاندن چای داغ در برنامه‌ی غذایی به کاهش وزن کمک می‌کند

    مطالعات آزمایشگاهی و برخی از مطالعات مداخله‌ای پتانسیل فواید سلامتی‌بخش چای داغ را نشان داده اند. در بررسی بین افراد بزرگسالان در کشور تایوان مشاهده شد که مصرف همیشگی چای (در درجه اول چای سبز و اولانگ) با نسبت (دور کمر: باسن) کمتر مرتبط بود. همچنین در بین هلندی‌ها، مصرف چای سیاه با BMI (شاخص توده بدنی) پایین‌تر مرتبط بود. ارتباط بین مصرف چای (ارزیابی چای داغ و سرد به طور جداگانه) و شاخص‌های سندرم متابولیک بزرگسالان آزمایش شد. مصرف‌کنندگان چای میانگین اندازه دور کمر و BMI پایین‌تری، نسبت به افرادی که چای مصرف نمی‌کردند، داشتند. مصرف چای داغ به طور معکوس با چاقی در ارتباط بود و ؛ افرادی که چای سرد می‌نوشیدند شاخص توده‌ی بدنی (BMI) بالاتر و دور کمر بزرگ‌تری داشتند.