• آب لیمو در چای بریزیم یا نریزیم؟

    ترکیب پلی فنول‌های موجود در چای که خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی هم دارند با آب ‌لیموی تازه می‌تواند ارزش تغذیه‌ای این نوشیدنی پرمصرف را بالاتر ببرد............


  • چای سبز را با لیموترش مصرف کنید

    نتایج تحقیقات پژوهشگران نشان می‌دهد با افزودن مقادیری آب لیمو‌ترش به چای سبز میزان حفظ آنتی‌اکسیدان‌های این نوع چای در مقایسه با موقعی که آب لیمو‌ترش به آن افزوده نمی‌شود، پنج برابر می‌گردد.......


  • حفظ سلامت کبد با نوشیدنی های گیاهی

    این نوشیدنیِ دوستدار کبد، سرشار از آنتی اکسیدان هایی به نام کاتچین هاست که اثر مثبت بر عملکرد کبد دارند. البته به یاد داشته باشید که نوشیدنیِ چای سبز را.....


  • دمنوشی برای افزایش طول عمر

    برای جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها به‌ طور منظم چای تبتی مصرف کنید. .این دمنوش خستگی و التهاب را از بین می‌برد، به‌عنوان مسکن عمل می‌کند و باعث پایین آمدن تب می‌شود........