• توت فرنگی، یک غذای کاربردی

    غذاهای کاربردی (Functional Foods)، غذاهایی هستند که اثر مثبت بالقوه‎ای بر سلامت، فراتر از تغذیه اساسی دارند. طرفداران غذاهای کاربردی می‌گویند که این غذاها سطح سلامت مطلوب را ارتقاء می‌دهند و به کاهش خطر بیماری کمک می‌کنند. میوه توت فرنگی در حال حاضر یک "غذای کاربردی" محسوب می‌شود که فواید سلامتی فراوانی را فراتر از تغذیه اساسی ارائه می‌دهد و بر اساس شواهد جمع آوری شده درباره اثرات آنتی اکسیدانی، ضدالتهابی، ضد چربی خون بالا، ضد فشار خون بالا یا ضد تکثیری مربوط به توت فرنگی به اثبات رسیده است.


  • دمنوش پوست پرتقال

    در طب سنتی از خواص درمانی جوشانده پوست پرتقال برای تقویت سیستم ایمنی بدن و سیستم اعصاب استفاده میشود ، درمان سرفه ، سرماخوردگی ، تسکین استرس و …


  • ۷ مزیت بی نظیر آب آلبالو

    آب آلبالو یک نوشیدنی محبوب با چندین مزیت سلامتی از جمله تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود حافظه و کمک به بهتر به خواب رفتن است. از مزایای احتمالی آب آلبالو می توان به علائم نقرس کمتر، بهبود بینایی و سیستم ایمنی قوی تر اشاره کرد.


  • 7 فایده نوشیدن چای رویبوس

    چای رویبوس فاقد کافئین است. همچنین به دلیل محتوای تانن پایین آن، در جذب آهن غذا تداخل ایجاد نمی‌کند. چای رویبوس سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها است و به همین دلیل برای قلب-عروق مفید است. این چای فاقد کافئین است و به همین دلیل نوشیدنی خوبی برای کاهش وزن یا حفظ وزن سالم می‌باشد.


  • فواید درمانی نوشیدن قهوه و چای برای بدن

    پس از آب، قهوه و چای لذت بخش ترین نوشیدنی ها در سراسر جهان هستند. هر دو محتوی موادی هستند که به سلامت انسان کمک می کنند و در مطالعات اثر مثبت آنها در پیشگیری یا درمان برخی بیماری ها هم اثبات شده است...


  • گشنیز منبعی از ترکیبات ارزشمند برای غذاهای کاربردی

    غذاهای کاربردی غذاهایی هستند که علاوه بر تامین درشت مغذی‌ها و ریزمغذی‌ها، یک فایده سلامتی را هم برای بدن تأمین می‌کنند. گشنیز منبع بالقوه‌ای از لیپیدها (غنی از پتروسلینیک اسید) و روغن‌های ضروری (سرشار از لینالول) است که از دانه‌ها و بخش‌های هوایی این گیاه استخراج می‌شوند. به دلیل وجود ترکیبات زیست‌فعال بسیار، طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های دارویی به قسمت‎های مختلف این گیاه نسبت داده شده‌ است.


  • هل: کاهنده فشار خون و بهبوددهنده وضعیت آنتی‌اکسیدانی بدن

    یک قاشق چایخوری پودر هل به همراه مقدار کمی عسل دوبار در روز در موارد فشار خون بالا و بیماری قلبی توصیه شده است. در مطالعه‌ای به 20 نفر که پرفشاری خون اولیه در مرحله 1 به تازگی در آن‌ها تشخیص داده شده بود، 3 گرم پودر هل در 2 دوز تقسیم شده به مدت 12 هفته داده شد. نتایج نشان دادند که هل به طور مؤثری باعث کاهش فشار خون، افزایش فیبرینولیز و بهبود وضعیت آنتی‌اکسیدانی، بدون تغییر قابل توجهی در سطوح لیپیدها و فیبرینوژن خون در افراد مبتلا به پرفشاری خون مرحله 1 می‌شود.


  • با خواص فوق العاده 6 ادویه آشنا شوید

    ادویه ها نه تنها گزینه های غذایی حاوی ویتامین، املاح و فیبر هستند، منابع غنی از آنتی اکسیدان ها برای خنثی کردن اثرات منفی رادیکال های آزاد در بدن نیز به شمار می روند....


  • ۷ مزیت سلامتی نوشیدن آب زنجبیل، قبل از وعده صبحانه

    از ریشه زنجبیل قرن هابه خاطر محتوای بالای مواد مغذی ضروری و ترکیبات قدرتمند برای دلایل مختلف پزشکی استفاده می شده است..........


  • تعیین ترکیبات با فعالیت آنتی اکسیدانی موجود در چای

    میزان عناصر ضروری با فعالیت آنتی اکسیدانی، همچنین کاتچین، گالیک اسید و سطوح کافئین، در 45 نمونه از چای های مختلف تجاری در اسپانیا ارزیابی شد.کروم، منگنز ......


  • خواص ضدپیری و ضدسرطانی «چای سبز»

    متخصصان خواص بسیاری از جمله خواص آنتی اکسیدانی ثابت، ضدپیری و ضدسرطانی را برای چای سبز نقل کرده‌اند........


  • وضعیت آنتی اکسیدانی بدن انسان پس از نوشیدن آبمیوه تمشک

    تمشک ارزش دارویی، آرایشی و تغذیه‌ای دارد. (بخش‌های هوایی) این گیاه حاوی مواد معدنی، فلاوونوییدها، گلیکوزیدها، ترپن‌ها، اسیدها و تانن‌ها است که فعالیت دارویی گوناگون مانند آنتی‌اکسیدان، ضدسرطان‌زایی، ضدالتهاب، ضدمیکروب، ضددیابت، ضداسهال و ضدویروس نشان می‌دهد. نوشیدن آبمیوه تمشک باعث بالا رفتن سطح آنتی اکسیدان‌های بدن می‌شود.


  • بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی چای گل محمدی

    گل محمدی نقش مهمی در صنعت غذا، عطرسازی و آرایشی و بهداشتی دارد. . مطالعات داروشناسی مختلفی برای ارزیابی اثرات گل رز (R. damascena) بر سیستم عصبی مرکزی انجام شده است. مشاهده شده است که گل رز اثر ضدمیکروبی در برابر هر دو باکتری گرم مثبت و گرم منفی دارد. همچنین اثرات مفید بر مغز دارد و می‌تواند برای بیماران مبتلا به زوال عقل مفید باشد. علاوه بر رایحه دلپذیر آن، چای گل محمدی به دلیل خواص آنتی اکسیدانی که دارد می تواند جایگزینی برای سایر چای های گیاهی باشد.


  • اثرات افزودن عسل بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی چای و دمنوش‌های گیاهی مختلف

    دمنوش‌های گیاهی از بخش‌های ارزشمند گیاهان تهیه می‌شوند که از عوامل عمده ترکیبات فنولیک به ویژه فلاوونوییدها در رژیم غذایی روزانه ما هستند. فیتوکمیکال‌های گیاهان فعالیت آنتی‌اکسیدانیِ بهبود‌دهنده سلامتی از خود نشان می‌دهند که توسط زنبور نیز برای جمع‌آوری شهد عسل استفاده می‌شوند. این کار موجب انتقال این ترکیبات زیست فعال به عسل می‌شود. مصرف عسل می‌تواند برای شیرین کردن چای به عنوان یک روش سالم‌تر مصرف چای با طعم شیرین دلپذیر، پیشنهاد شود. بر اساس مطالعه‌ای استفاده از "عسل در چای" باعث افزایش محتوای فنولیک کل و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی کل نمونه‌ها تا 57 درصد، به ویژه در دماهای بالا، شد....


  • ۵ خاصیت معجزه آسای چای سبز

    چای سبز دارای مقدار بسیار زیادی آنتی‌اکسیدان و مواد مغذی است که برای بدن خواص بسیاری مانند تقویت عملکرد مغز، کاهش وزن و کاهش احتمال ابتلا به سرطان دارد...


  • رنده‌ی پوست این میوه معجزه می کند

    100 گرم سیب تازه به همراه پوست خود، حاوی ترکیب آنتی اکسیدانی، ترکیبی است که از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کند...


  • تاثیر مصرف پرتقال و آووکادو در کُندکردن روند پیری

    افزایش سن و پیری یک روند طبیعی است که می توان با برخی راهکارها کمی روند آن را کُند کرد. به گفته محققان برخی گزینه‌های مثبت زندگی نظیر تغذیه سالم، ورزش منظم، سیگار نکشیدن، اجتناب از مصرف نوشیدنی‌های الکلی و خواب کافی می‌توانند به کُند شدن روند پیری کمک کنند...


  • مصرف زنجبیل در وعده صبحانه چه فوایدی دارد؟

    استفاده از زنجبیل در صبحانه برای سلامتی خواص مختلفی دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره کرده‌ایم. صبحانه یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی روزانه است که گاهی می‌تواند تکراری و خسته‌کننده شود. با اضافه کردن زنجبیل می‌توانید صبحانه‌تان را به وعده هیجان‌انگیزی تبدیل کنید...


  • دارجیلینگ

    دارجیلینگ


  • شکوفه آلوورا

    شکوفه آلوورا