• بررسی اثر محافظتی کاکائو بر سیستم قلبی-عروقی

    کاهش تولید نیتریک اکساید (NO) توسط اندوتلیوم (لایه درون رگی)، باعث اختلال عملکرد اندوتلیال می شود.کاهش قابلیت در دسترس بودن نیتریک اکساید اثرات نامطلوبی بر سیستم قلبی-عروقی می گذارد. بر اساس مطالعات، فلاوونوییدهای کاکائو دارای اثرات محافظت قلبی شامل ویژگی‌های آنتی اکسیدانی، مهار فعالیت پلاکتی و فعال سازی آنزیم نیتریک اکسید سنتاز در سلول های اندوتلیال هستند....


  • 5 نوشیدنی مناسب برای ورزشکاران

    اگر دونده حرفه ای هستید و یا به صورت منظم ورزش می کنید بدنتان به تأمین آب کافی نیاز دارد. برخی نوشیدنی ها برای ورزشکاران مناسب تر است که در ادامه اشاره می شوند........


  • فواید دانه‌های کاکائو

    دانه‌های کاکائو از گیاه Theobroma cacao، به معنی "غذای خدایان" بدست می‌آیند؛ این نام برای این دانه‌های دارای خواص سلامت فراوان، نام مناسبی است. منیزیم دانه‌های کاکائو پمپاژ خون در قلب را افزایش و خطر لخته شدن خون و سکته مغزی و حملات قلبی را کاهش می‌دهد. افزایش حساسیت انسولینی توسط دانه‌های کاکائو یا شکلات تلخ، ممکن است به کاهش وزن کمک کند. علاوه‌بر‌این، دانه‌های کاکائو اضطراب را کاهش می‌دهند درحالیکه هوشیاری را به طور همزمان افزایش می‌دهند......


  • چای سبز و کاکائو دو ترکیب امید بخش برای بیماران مبتلا به ایدز( HIV)

    پژوهش ها نشان می دهد که ترکیبات چای سبز و کاکائو به کاهش عوارض عصبی مرتبط با بیماری HIV کمک می کند..........